Seurahelppi on Vireyspolun työkalu urheiluseuroille tai yhdistyksille.
Se on vaihtoehto silloin, kun tuntuu, että tarvitaan toiminnan, roolien, pelisääntöjen tai toimintatapojen selkeyttämistä.

Esimerkiksi seuran sisäinen viestintä tai tiedotus voidaan rakentaa kaikkia palvelevaksi. Lasten ja nuorten ohjaajille Seurahelppi voi antaa uutta näkökulmaa toiminnallisten harjoitteiden käyttöön.

Joskus tarve selkiyttämiselle ja yhteisille tavoitteille syntyy seuran eri jaostojen välille – joskus taas vaikkapa yhden jaoston eri joukkueiden välille.
Myös yhdistyksen tai seuran johto saattaa taas tarvita ulkopuolista suunnannäyttäjää yhteisen sävelen ja tavoitteiden saavuttamiseksi.

Seurahelppi on vaivaton tapa saattaa seuran tai yhdistyksen toimintoja saman pöydän ääreen kohti yhteisiä tavoitteita. Seuraihmisten koulutus, kokemus tai tehtäväkuva ei ole ratkaisevaa Seurahelppiin osallistumisessa.
Avainasioita seurahelpissä ovat yhteisen kielen ja termistön käyttäminen, sitoutuneisuus, seuranta, arviointi. Ja etenkin oman toiminnan tutkiskelu suhteessa yhteisiin tavoitteisiin.

Seurahelppi peruspaketti

Seurahelppi sisältää kolme 60 min ohjauskertaa seuraihmisille-
1. Tilannekartoitus
2. Menetelmät sekä tavoitteen asettelu
3. Palaute sekä jatkotoimenpiteet

Jokaisen ohjauskerran välillä osallistujat saavat yksinkertaisia välitehtäviä, esim. sähköpostitse laaditut kommentit tai pienryhmä/parityöskentely.

Kysy lisää, autan mielelläni.

Peruspaketin hinta seuroille 360€ (sisältää alv 24%)

Yhteistyön parantuminen ja yhdessä tekeminen maksaa moninkertaisesti Seurahelpin kustannukset takaisin.